آغاز اکران فیلم‌های هنرو تجربه در سینماهای دامغان، شاهرود و شهمیرزاد

آغاز اکران فیلم‌های هنرو تجربه در سینماهای دامغان، شاهرود و شهمیرزاد

با نمایش فیلم سینمایی «پس از عاشقی» به کارگردانی محمدعلی صفورا، اکران فیلم‌های گروه هنروتجربه در سینماهای شهرهای دامغان، شاهرود و شهمیرزاد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی گروه سینمایی هنروتجربه، از ابتدای مرداد ۱۴۰۵ فیلم‌های گروه سینمایی هنروتجربه در سینماهای خلیج‌فارس دامغان، هلال شاهرود و خورشید شهمیرزاد براساس نوبت‌های مشخص شده از سوی این سالن‌ها به نمایش درمی‌آید.

هم‌زمان با آغاز اکران فیلم‌های گروه هنروتجربه در این ۳ شهر، اکران مردمی فیلم سینمایی «پس از عاشقی» به کارگردانی محمدعلی صفورا با حضور کارگردان فیلم، بازیگران و علاقه‌مندان فیلم‌های هنری و تجربی شامگاه روز شنبه سوم مرداد در سینمای خلیج‌فارس دامغان برگزار شد.
محمدعلی صفورا در ابتدای این مراسم با تشکر از حضور مخاطبان و گروه سینمایی هنروتجربه که شرایط اکران این فیلم را فراهم کرده است گفت: من حدود ۵۰ سال پیش در همین سالن باهنر سینما آشنا شدم و حتی روزهای که پول نداشتیم فیلم تماشا کنیم، از بیرون سالن سینما فقط صدای آن را گوش می‌کردیم و امروز بسیار برایم باعث افتخار است که اولین فیلمم در شهر خودم به نمایش در می‌آید.

او با اشاره به اینکه سینمای فرهنگی و هنری نیاز به حمایت جدی مدیران و مسئولان دارد، نمایش ویژه فیلم «پس از عاشقی» را به روح پدر و مادرش و اکبر عبدی بازیگر فقید سینمای ایران تقدیم کرد.
محسن قصابیان بازیگر اصلی فیلم نیز طی سخنانی با اشاره خاطرات خوب خود از حضور در دامغان گفت: من یک‌بار برای تولید فیلم به شهر دامغان سفر کرده بودم و خوشحالم که دوباره به بهانه سینما به این شهر سفر کردم.

او با ابراز تأسف شدید از درگذشت اکبر عبدی ادامه داد: اکبر عبدی بازیگر بزرگی بود و توان گسترده‌ای در ایفای نقش‌های کمدی و درام داشت و رفتن او بسیار زود بود.

قصابیان ادامه داد :موفقیت بخش زیادی از فیلم‌های سینمای ایران مدیون حضور اکبر عبدی است و امیدوارم که همه ما و مسئولان به سرمایه‌های که در قید حیات هستند بیشتر توجه کنند.

علی‌اصغر خطیب‌زاده یکی دیگر از بازیگران فیلم نیز گفت: همه هنرها برای این به وجود آمدند که ما آدم‌های بهتری باشیم و جهان زیبایی داشته باشیم و من بسیار خوشحالم که در فیلم «پس از عاشقی» با انسان‌های خوب و مهربان همکار بودم و یک فیلم زیبا را ساختیم.

علی پیمان یکی از دیگر از بازیگران فیلم نیز با تشکر از حضور مخاطبان خواستار حمایت آن‌ها از فیلم‌های هنری و تجربی شد.

این مراسم توسط گروه سینمایی هنروتجربه و با همکاری سازمان مردم‌نهاد «خانه تسنیم دامغان» و با حضور اعضای شورای شهر دامغان برگزار شد.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2252349

  • طلاین
  • آغاز اکران فیلم‌های هنرو تجربه در سینماهای دامغان، شاهرود و شهمیرزاد

    آغاز اکران فیلم‌های هنرو تجربه در سینماهای دامغان، شاهرود و شهمیرزاد

  • سریال «مست عشق» منتشر می‌شود

    سریال «مست عشق» منتشر می‌شود

  • چاپ چهارم «به امین بگو دوستش دارم»؛ روایتی داستانی از تاریخ صدر اسلام

    چاپ چهارم «به امین بگو دوستش دارم»؛ روایتی داستانی از تاریخ صدر اسلام

  • تولید «میلیشیا» به پایان رسید

    تولید «میلیشیا» به پایان رسید

  • بازبینی یک روایت قدیمی؛ «ایران، پارس نوین» و قصه ساخت راه‌آهن ایران/ ساختن، سخت و تخریب، آسان‌ترین کار است

    بازبینی یک روایت قدیمی؛ «ایران، پارس نوین» و قصه ساخت راه‌آهن ایران/ ساختن، سخت و تخریب، آسان‌ترین کار است

  • یک جایزه از پاریس و یک حضور جهانی برای «دوچرخه آبی»

    یک جایزه از پاریس و یک حضور جهانی برای «دوچرخه آبی»

  • درخشش کودکان و نوجوانان ایرانی در مسابقه بین‌المللی نقاشی هنگ‌کنگ

    درخشش کودکان و نوجوانان ایرانی در مسابقه بین‌المللی نقاشی هنگ‌کنگ

  • تاریخ نهایی مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر مقاومت اعلام شد

    تاریخ نهایی مسابقه نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر مقاومت اعلام شد

  • «رویای نیمه‌شب» از امشب روی آنتن شبکه سه می‌رود

    «رویای نیمه‌شب» از امشب روی آنتن شبکه سه می‌رود

  • ​​​​​​​رونمایی از مجموعه «امکان اندیشه» با انتشار ۶ راهنمای فلسفه غرب

    ​​​​​​​رونمایی از مجموعه «امکان اندیشه» با انتشار ۶ راهنمای فلسفه غرب