اصابت موشک‌ بالستیک ایران به پایگاه هوایی «موفق السلطی» / بیانیه سنتکام درباره حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن

اصابت موشک‌ بالستیک ایران به پایگاه هوایی «موفق السلطی» / بیانیه سنتکام درباره حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بامداد چهارشنبه گفت که ایران با شلیک موشک، قصد حمله غافلگیرانه علیه نظامیان این کشور در اردن را داشت.

به گزارش خبرآنلاین، بعد از اظهارات یک مقام آمریکایی در تایید حمله موشکی موفق ایران به پایگاه این کشور در اردن، ارتش آمریکا نیز به صورت رسمی این واقعه را تایید کرد.

به روایت فارس؛ فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) بامداد چهارشنبه در بیانیه‌ای گفت: «ساعت ۵:۴۵ بعد از ظهر به وقت شرق آمریکا، نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یک حمله غافلگیرانه به نیروهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه، چندین موشک بالستیک از ایران شلیک کردند».

در این بیانیه ادعا شده است: «همه موشک‌های ایرانی با موفقیت رهگیری شدند. نیروهای آمریکایی هوشیار و در آمادگی بالا هستند».

پیش از این، منابع محلی تصاویری از اصابت مستقیم موشک‌های ایرانی به پایگاه هوایی «موفق السلطی» در منطقه الازرق منتشر کرده بودند.

وقوع انفجار در پایگاه آمریکا در اردن

پیش از این منابع عربی بامداد چهارشنبه از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌ محل استقرار نظامیان آمریکایی در اردن خبر دادند.

منابع عربی بامداد چهارشنبه از وقوع انفجارهایی در پایگاه محل استقرار نظامیان آمریکایی در اردن خبر دادند.

رسانه عراقی «صابرین نیوز» در خبری فوری گزارش داد که در پی اصابت موشک‌های ایرانی، انفجارهایی در پایگاه آمریکا در اردن رخ داده است.

بر اساس گزارش‌ها، سامانه‌های پدافندی آمریکایی در اردن برای رهگیری موشک‌های ایرانی فعال شده اما آنها با موفقیت به اهداف خود اصابت کرده و باعث انفجارهای مهیبی شدند.
دقایقی پیش از این انفجارها، رسانه‌ها از شلیک چند فروند موشک بالستیک از ایران خبر داده بودند.

در ادامه، منابع محلی تصاویری از اصابت مستقیم موشک‌های ایرانی به پایگاه هوایی «موفق السلطی» در منطقه الازرق منتشر کردند.

همزمان وبگاه «آکسیوس» به نقل از یک مقام امنیتی آمریکایی نوشت: «ایران لحظاتی پیش حمله موشکی بالستیک به پایگاه نظامی آمریکا در اردن انجام داد».

315

کد مطلب 2253158

  • طلاین
  • حملات سعودی-آمریکایی به مواکب و زائران اربعین حسینی/ الحشد:شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت/انفجار یک انبار مهمات

    حملات سعودی-آمریکایی به مواکب و زائران اربعین حسینی/ الحشد:شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت/انفجار یک انبار مهمات

  • اصابت موشک‌ بالستیک ایران به پایگاه هوایی «موفق السلطی» / بیانیه سنتکام درباره حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن

    اصابت موشک‌ بالستیک ایران به پایگاه هوایی «موفق السلطی» / بیانیه سنتکام درباره حمله ایران به پایگاه آمریکا در اردن

  •  اهداف آمریکا از حمله به زیرساخت‌های انرژی و لجستیکی ایران / آیا محاسبات واشنگتن روی زمین تغییر کرده است؟

    اهداف آمریکا از حمله به زیرساخت‌های انرژی و لجستیکی ایران / آیا محاسبات واشنگتن روی زمین تغییر کرده است؟

  • بیانیه وزارت خارجه عربستان: حمله به عراق با هماهنگی سنتکام انجام شد

    بیانیه وزارت خارجه عربستان: حمله به عراق با هماهنگی سنتکام انجام شد

  • بیانیه وزارت دفاع عربستان در حمله به مقاومت عراق

    بیانیه وزارت دفاع عربستان در حمله به مقاومت عراق

  • چرا می گوییم مخالفان مذاکره منطق درست ندارند؟/ حفط جان و مال مردم و زیرساختهای کشور برای اینها مهم نیست

    چرا می گوییم مخالفان مذاکره منطق درست ندارند؟/ حفط جان و مال مردم و زیرساختهای کشور برای اینها مهم نیست