ببینید| ایران آماده اصلاحات اقتصادی است/ بحرینیان: ظرفیت اصلاح را در ساختار تصمیم‌گیری نمی‌بینم

ببینید| ایران آماده اصلاحات اقتصادی است/ بحرینیان:  ظرفیت اصلاح را در ساختار تصمیم‌گیری نمی‌بینم

یک پژوهشگر توسعه معتقد است با وجودی که فرصت اصلاحات اقتصادی در ایران وجود دارد اما متاسفانه تصمیم‌گیری ایران خود را مهیای این اصلاحات نکرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد بحرینیان با حضور در کافه خبر خبرآنلاین به میزبانی زهرا علی‌اکبری تاکید کرد: ما گرفتار حجم بسته‌ای از افراد در ساختار تصمیم‌گیری شدیم. من قبل از این نیز تاکید کردم که سازمان سیا دستورالعملی را برای کشورها تدوین کرده بود. این دستورالعمل متعلق به سال 1944 بود اما در سال 2008 از طبقه‌بندی محرمانه خارج شد و الان در اینترنت قابل دسترسی است. در این دستورالعمل که برای همه کشورهاست تاکید شده ادم‌های نابلد را باید سر کارهای مهم گذاشت و ادم‌های کاربلد باید سر کارهای بی اهمیت باشند و ما مواردی از این دست را زیاد می بینیم.

وی گفت: من بر مبنای این دستورالعمل یک عبارتی را تعریف کردم به نام موارد ناخوشایند. این موارد ناخوشایند چیست؟ اینکه اگر تصمیم‌گیران هر کشور تحت نفوذ دی نفعان باشند یا تصمیم گیران اقتصادی خودشان ذی نفع باشند ، اتفاق نامبارکی رخ داده است. اگر تصمیم گیران تحت نفود خارجی یا عامل نفوذ خارجی باشند، ان کشور درگیر بحران می شود. حالا ما نمی توانیم این ها را استخراج کنیم اما می شود روی تصمیمات متمرکز شویم. حال ببینید برخی نمایندگان مجلس در دوران جنگ رمضان که امکان ورود به مجلس نیست، می‌گویند پیگیر این هستیم که چرا واردات خودروی خارجی صورت نمی گیرد . آیا در این اظهار نظر عقلانیتی هست؟

223223

کد مطلب 2252259

  • طلاین
  • ببینید| ایران آماده اصلاحات اقتصادی است/ بحرینیان:  ظرفیت اصلاح را در ساختار تصمیم‌گیری نمی‌بینم

    ببینید| ایران آماده اصلاحات اقتصادی است/ بحرینیان: ظرفیت اصلاح را در ساختار تصمیم‌گیری نمی‌بینم