علامه مصباح یزدی با تأکید بر ناچیز بودن حوائج دنیوی در مقایسه با کیمیای محبت اهلبیت (ع)، زیباترین تمنا در پیشگاه اباعبدالله (ع) را افزون شدن دوستی و دلدادگی به خاندان رسالت دانستهاند.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، حضرت آیتالله مصباح یزدی (قدس سره) در پاسخ به پرسشی درباره برترین خواسته زائران در پایان پیادهروی اربعین، جوانان را به بهرهگیری از جوشش احساسات برای تقویت محبت و عشق خالصانه به امام حسین (ع) توصیه کرده است.
پرسش:
بعد از پیاده روی اربعین، از امام حسین (علیه السلام) چه بخواهیم؟
پاسخ حضرت آیتالله مصباح یزدی (قدس سره):
فصل جوانی ما، فصل جوشش احساسات و عواطف است. هرچه سعی کنید، دائماً از زمانی که راه میافتید بگویید: «یا حسین». هیچ چیز نمیخواهم جز اینکه از سفر که برمیگردم دوستیام نسبت به تو بیشتر شده باشد. چون این یک کیمیایی است که با هیچ چیز دیگری قابل مقایسه نیست. حوائج دنیا اصلا قابل توجه نیست.
عشق خالص یعنی این؛ یعنی آدم از معشوقش هیچی نخواهد، جز آنچه او دوست دارد. بالاترین حاجتی که از خود سیدالشهداء (علیهالسلام) میخواهید، اینکه از خدا بخواهید عشق به خودش را، که عشق به همه اولیایش است، در دل شما زیاد کند.
برای دانلود فایل صوتی اینجا را کلیک کنید.
کد مطلب 2253607
-
راهپیمایی اربعین چگونه گسترش یافت و آینده چه باید کرد؟/ اظهارات 9 چهره فرهنگی و علمی در کربلا
-
بعد از پیاده روی اربعین، از امام حسین (علیه السلام) چه بخواهیم؟
-
ویژگیهای این پدیده عجیب را بشناسید/ اینجا کسی منتظر کسی نمیماند
-
چگونگی پاسخ به شبهات قرآنی؛ حتماً این نکات را در نظر بگیرید!
-
یک پلتفورم اجتماعی که رسانه های جهانی آن را بایکوت کرده اند
