توقف رادار در یونان هزاران صهیونیست را سرگردان کرد

توقف رادار در یونان هزاران صهیونیست را سرگردان کرد

هزاران صهیونیست به خاطر اشکال فنی در ناوبری هوایی یونان، قادر به ورود و خروج نیستند.

به گزارش مشرق، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه اعلام کرد که تمامی پروازهای رفت و برگشت سرزمین‌های اشغالی فلسطین به ویژه سفرهای انجام گرفته از مبدا و به مقصد اروپا دچار اختلال شده‌اند چون قادر به عبور از حریم هوایی یونان نیستند.

خرابی رادار در حریم هوایی یونان باعث تاخیرهای گسترده در پروازهای انجام گرفته از و به (فلسطین اشغالی) شده است و تمامی پروازهایی را که باید از حریم هوایی یونان عبور کند را تحت تاثیر خود قرار داده و باعث تاخیرهای بسیار گسترده در آن شده است.

کارشناسان به این رسانه عبری زبان خبر دادند که شماری از خطوط هوایی اقدام به تغییر مسیر پرواز خود کردند اما این کار نیز باعث شد تا مسیر طولانی‌تر شده و تاخیرهای زیادی در برنامه‌های پروازی در فرودگاه‌های اسرائیل به وجود آید.

یکی از مسافران هم به به این رسانه گفت: این بار ایران دخالتی نداشته اما بازهم ما دچار تاخیرهای طولانی در پرواز شدیم، مردم به شدت اعصاب خود را از دست می‌دهند.

  • اینستاگرام مشرق
  • شهر خبر - جدید
  • تبلیغات در مشرق
  • رسپینا - صفحه خبر
  • هتل مشهد - صفحه خبر