خرم آباد در مسیر تحول بزرگ / رونمایی از چهره متفاوت شهر تا پایان سال

خرم آباد در مسیر تحول بزرگ / رونمایی از چهره متفاوت شهر تا پایان سال

شهردار خرم‌آباد با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی و زیرساختی شهر، از آغاز فصل تازه‌ای در مدیریت شهری خبر داد و گفت: اجرای پروژه‌های کلان، رفع گره‌های ترافیکی، بازگشایی مسیرهای جدید و تعیین تکلیف پروژه برج‌های دوقلو، خرم‌آباد را تا پایان امسال وارد مرحله‌ای تازه از توسعه و تحول خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، داریوش بارانی بیرانوند در جلسه علنی شورای اسلامی شهر خرم‌آباد با ارائه گزارشی از مهم‌ترین اقدامات مدیریت شهری گفت : اتفاقات بزرگ و کم‌سابقه‌ای در خرم‌آباد در حال رقم خوردن است و شهروندان تا پایان امسال شاهد تغییرات اساسی در سیمای شهر خواهند بود.

وی با بیان اینکه مدیریت شهری اجرای پروژه‌های اثرگذار را در اولویت قرار داده است، افزود: امروز پروژه‌های شهرداری خرم‌آباد از تراز مالی این مجموعه فراتر رفته‌اند که نشان‌دهنده حرکت مدیریت شهری به سمت اجرای طرح‌های کلان و ماندگار است. ارزش هر یک از پروژه‌های در حال اجرا بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان است و این پروژه‌ها نقش مهمی در توسعه آینده شهر خواهند داشت.

شهردار خرم‌آباد رفع گره‌های ترافیکی را یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: اجرای خیابان‌های ساحلی، کمربندی‌ها و مسیرهای ارتباطی جدید با جدیت در دستور کار قرار دارد و این پروژه‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای در روان‌سازی ترافیک و بهبود دسترسی‌های شهری خواهند داشت.

بارانی بیرانوند همچنین از اجرای طرح بازگشایی مسیر در محله پشته حسین‌آباد خبر داد و افزود: شهرداری در حال تملک چندین ملک در این محله است و پس از تخریب این املاک، مسیر جدیدی برای تردد شهروندان ایجاد خواهد شد که رفت‌وآمد حدود ۴۸ هزار نفر را تسهیل کرده و یکی از گره‌های مهم ترافیکی این منطقه را برطرف می‌کند

وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضعیت پروژه برج‌های دوقلو خرم‌آباد اشاره کرد و گفت: جرثقیل‌های مستقر در این پروژه طی ماه‌های گذشته موجب نگرانی و اعتراض شهروندان شده و امنیت روانی مردم را تحت تأثیر قرار داده است.

شهردار خرم‌آباد ادامه داد: در همین راستا، جلسه‌ای با دادستان مرکز استان برگزار شد و پس از بررسی موضوع، مقرر شد جرثقیل‌های پروژه جمع‌آوری شوند. اگرچه پیمانکار پیش‌تر ارتفاع جرثقیل‌ها را کاهش داده بود، اما این اقدام کافی نبود و با ورود مدیریت شهری، مقرر شد عملیات برچیدن کامل آن‌ها توسط بخش خصوصی انجام شود.

بارانی بیرانوند با اشاره به اینکه سیاست کلان بنیاد شهید خروج از پروژه‌های بزرگ و اجرایی است، اظهار کرد: اختلافات میان پیمانکار و شرکت سازنده موجب شده پرونده این پروژه در یکی از شعب دادگستری تهران در حال رسیدگی باشد.

وی تأکید کرد: مدیریت شهری به دنبال تعیین تکلیف و تکمیل پروژه برج‌های دوقلو است و در این زمینه جلسات متعددی با حضور استاندار لرستان و نماینده ولی‌فقیه در استان در تهران برگزار شده است، اما تا زمان رفع موانع حقوقی و صدور رأی نهایی مراجع قضایی، ادامه عملیات اجرایی این پروژه امکان‌پذیر نخواهد بود.

شهردار خرم‌آباد در پایان با تقدیر ویژه از نقش اساسی استاندار در توسعه شهر خرم آباد گفت : مدیریت شهری با وجود همه محدودیت‌ها، مسیر اجرای پروژه‌های زیرساختی و تحول‌آفرین را با جدیت دنبال می‌کند و خرم‌آباد در آستانه فصلی جدید از توسعه قرار گرفته است؛ فصلی که می‌تواند چهره این شهر را برای سال‌های آینده به‌طور اساسی تغییر دهد

کد مطلب 2252098

  • طلاین
  • خرم آباد در مسیر تحول بزرگ / رونمایی از چهره متفاوت شهر تا پایان سال

    خرم آباد در مسیر تحول بزرگ / رونمایی از چهره متفاوت شهر تا پایان سال

  • پیشرفت بیش از ۷۵ درصدی قطعه اول کمربندی دوم ارومیه

    پیشرفت بیش از ۷۵ درصدی قطعه اول کمربندی دوم ارومیه

  • آمادگی زنجان برای اربعین؛ ۲۴ هزار و ۸۰۰ زائر تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند

    آمادگی زنجان برای اربعین؛ ۲۴ هزار و ۸۰۰ زائر تاکنون ثبت‌نام کرده‌اند

  • واگذاری خانه تاریخی «ترابی» به بخش خصوصی جهت تبدیل به اقامتگاه سنتی

    واگذاری خانه تاریخی «ترابی» به بخش خصوصی جهت تبدیل به اقامتگاه سنتی

  • رفع تصرف بیش از ۲۵۶ هزار مترمربع از اراضی دولتی فارس

    رفع تصرف بیش از ۲۵۶ هزار مترمربع از اراضی دولتی فارس