روسیه برای اولین بار یک شرکت آمریکایی را در اوکراین هدف قرار داد

روسیه برای اولین بار یک شرکت آمریکایی را در اوکراین هدف قرار داد

  • 09 مرداد 1405 – 01:32
  • اخبار بین الملل
  • اخبار اروپا
روسیه برای اولین بار یک شرکت آمریکایی را در اوکراین هدف قرار داد

ارتش روسیه یک کارخانه تولید پهپاد آمریکایی در اوکراین را هدف حمله موشکی قرار داد.

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه گاردین نوشت که یک کارخانه تولید پهپاد در کی‌یف، که توسط شرکت آمریکایی Terminal Autonomy اداره می‌شود، مورد حمله موشکی روسیه قرار گرفته است.

این روزنامه نوشت که به نظر می‌رسد این حمله، اولین باری است که مسکو یک شرکت آمریکایی را در این جنگ هدف قرار می‌دهد.

این کارخانه پهپادهای مبتنی بر هوش مصنوعی تولید می‌کند که به سامانه‌های هدایتی مقاوم در برابر جنگ الکترونیک روسیه مجهز هستند.

روسیه: حمله پهپادی اوکراین به پایانه خط لوله خزر اقدامی تروریستی بود ببینیدحملات موشکی و پهپادی روسیه به پایتخت اوکراین

بر اساس اسناد رسمی، این شرکت در سال 2023 در ایالت دلاور آمریکا به ثبت رسیده است. در وب‌سایت این شرکت آمده است: «ما مهمات سرگردان هدایت‌شونده با هوش مصنوعی و مهمات دقیق را به کار می‌گیریم که هم‌اکنون نیز به‌طور عملیاتی علیه اهداف دشمن در خطوط مقدم مورد استفاده قرار می‌گیرند.»

«آنتونی وینچی» مقام ارشد پیشین اطلاعاتی آمریکا در این رابطه گفت: «برای روس‌ها مهم نیست مالک کارخانه چه کسی باشد؛ این تاسیسات همچنان یک هدف نظامی محسوب می‌شود. برای آن‌ها فرقی نمی‌کند مالک آن آمریکایی باشد یا هر شخص دیگری.»

انتهای پیام/