صحبت‌های درِ گوشی نخست‌وزیر ایتالیا با ترامپ؛ هرگز دوست ندارم با رسانه‌های ایتالیایی صحبت کنم!

اظهارات نخست وزیر ایتالیا علیه خبرنگاران که به طور اتفاقی با میکروفون باز در حاشیه دیدار رهبران اروپایی با رئیس جمهور آمریکا درباره اوکراین ضبط و پخش شده، جنجال‌هایی به پا کرده است.

نخست وزیر ایتالیا

به گزارش همشهری آنلاین، رویترز، جورجیا ملونیا، نخست وزیر ایتالیا در حاشیه دیدار رهبران اروپایی با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید به منظور بحث درباره گزینه‌های دستیابی به صلح در اوکراین، اظهاراتی را علیه خبرنگاران مطرح و دوربین روزنامه «لا استامپا» آن را ضبط کرده است!

ملونی در این گفتگوی کوتاه پیش از خروج خبرنگاران از محل برگزاری دیدار روز دوشنبه، به ترامپ می‌گوید که «هرگز دوست ندارد با رسانه‌های ایتالیایی صحبت کند»!

لا استامپا دراین‌باره نوشت:

«به خوبی مشخص است که نخست وزیر از خبرنگاران و سوالات مطبوعات بیزار است. در طول سال‌ها، او کنفرانس‌های مطبوعاتی (به جز کنفرانس پایان سال آن هم با سوالاتی که از قبل ارسال می‌شد) را با مونولوگ‌های طولانی آنلاین، بدون بازجویی و بدون سوال جایگزین کرده است. تبلیغات، نه اطلاعات. حالتی از بی‌احترامی به مطبوعات که در اجلاس با رئیس جمهور ترامپ تأیید شد.»

این مطلب در بیانیه‌ای از سوی الساندرا کوستانته، دبیرکل فدراسیون ملی وزرای امور خارجه ایتالیا(Fnsi)، در اظهار نظری در مورد سخنان نخست وزیر جورجیا ملونی، که در یک مذاکره کوتاه خارج از دوربین ضبط شده و توسط روزنامه لا استامپا پیش‌نمایش شده بود، نوشته شده است.

اظهارات دبیرکل Fnsi توسط سناتور سیلویا فرگولنت از حزب «ایتالیا ویوا» نیز تکرار می‌شود: «اظهارات پشت دوربین با ترامپ کاملاً واضح است: ملونی نمی‌تواند با سوالات، یعنی با دموکراسی رقابت کند. نخست‌وزیری که از روزنامه‌نگاران فرار می‌کند، از شهروندان نیز فرار می‌کند. او به هیچ وجه یک میهن‌پرست شجاع نیست. ملونی فقط در مونولوگ‌های ضبط شده و رسانه‌های اجتماعی زنده احساس امنیت می‌کند.»

کد خبر 972857 منبع: مهر

  • مکرون: با وجود خوش‌بینی ترامپ، پوتین چندان تمایلی به صلح نشان نمی‌دهد

  • صحبت‌های درِ گوشی نخست‌وزیر ایتالیا با ترامپ؛ هرگز دوست ندارم با رسانه‌های ایتالیایی صحبت کنم!

  • ارباب نه کدخدا | واکنش‌ غربی‌ها به نشستن رهبران اروپایی روبروی ترامپ

  • گفتگوی زلنسکی با نخست‌وزیر نروژ و رئیس شورای اروپا درباره تضمین‌های امنیتی

  • اروپا: رهبران اروپایی به دنبال ارائه تضمین امنیتی برای اوکراین هستند

  • اوکراین بدنبال خرید ۱۰۰ میلیارد سلاح آمریکایی

  • عصبانیت فرخ‌نژاد از آهنگ وطن‌پرستانه محسن چاوشی + ویدئو

  • امکان تنش حداکثری ترکیه با ایران؟ | امضای پاشینیان تضمین است؟ | قول مهم که در مذاکرات ایروان داده شد

  • استوری هیجانی رامین رضائیان پس از پیروزی بر تراکتور + فیلم

  • لغو توقف قطارها در یک ایستگاه مهم | در تهران تصمیم‌گیری شده، ما فقط مجری هستیم!

  • یک‌مرد هر روز خیابانی در ولز را مسدود می‌کند

  • موشک‌های کروز نقطه‌زن آب‌های جنوب را به آتش می‌کشند | فردا؛ آغاز رزمایش مهم ارتش

  • کارشناسی سه صحنه بحث‌برانگیز استقلال-تراکتور | دو پنالتی سوخت؟

  • امکان تنش حداکثری ترکیه با ایران؟ | امضای پاشینیان تضمین است؟ | قول مهم که در مذاکرات ایروان داده شد

  • استوری هیجانی رامین رضائیان پس از پیروزی بر تراکتور + فیلم

  • اقدام زشت وزیر افراطی اسرائیل در محل نگهداری اسرا | ویدئو

  • شوک به استقلال با جدایی غیرمنتظره دو بازیکن اصلی؛‌خیلی سریع باید بروند!

  • اتفاق عجیب؛ ستاره گرانقیمت پرسپولیس حق ورود به ورزشگاه را ندارد

  • موشک‌های کروز نقطه‌زن آب‌های جنوب را به آتش می‌کشند | فردا؛ آغاز رزمایش مهم ارتش

  • یک گوی آتشین وارد آسمان ژاپن شد + واضح ترین تصویر

  • عصبانیت فرخ‌نژاد از آهنگ وطن‌پرستانه محسن چاوشی + ویدئو

  • کراچی به معنای واقعی زیر آب رفت + ویدئو

  • تصاویر دیدنی از چالش حمایت از قدرت موشکی ایران این بار در مکه | ویدئو