با حکم مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش، «عاطفه پودات» به عنوان سرپرست جدید روابط عمومی این شرکت منصوب و معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از کیش ، طی حکمی از سوی سید علی آقازاده، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و برق کیش، «عاطفه پودات» رسماً مسئولیت سرپرستی روابط عمومی این شرکت را بر عهده گرفت.
لازم به ذکر است که عاطفه پودات از نیروهای بومی و جوان استان هرمزگان است که پیش از این در واحد مدیریت ارتباط با مشتریان (CRM) شرکت آب و برق کیش فعالیت داشته و نقش موثری در ارتقای فرآیندهای پاسخگویی و بهبود تعامل با شهروندان ایفا کرده است. او همچنین دانشآموخته کارشناسی ارشد مهندسی برق-الکترونیک، دانشجوی مقطع دکتری این رشته و از مدرسان دانشگاه است که سوابق علمی و اجرایی متعددی را در کارنامه خود دارد.
این انتصاب در راستای سیاستهای کلان مدیریت جدید شرکت مبنی بر شایستهسالاری و استفاده از ظرفیت تخصصی نیروهای درونسازمانی انجام شده است و انتظار میرود با این تغییر، گامهای موثری در جهت تقویت شبکه ارتباطی، اطلاعرسانی شفاف و تعامل سازنده با ذینفعان و ساکنان جزیره کیش برداشته شود.
کد مطلب 2252532
-
عاطفه پودات سکاندار روابط عمومی شرکت آب و برق کیش شد
-
با حکم وزیر اقتصاد؛ حسین فروزان دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شد
-
ببینید| اربعین یک رویداد بزرگ سیاسی، اجتماعی و فرهنگی است / تردد از مرز مهران از ۸۱۰ هزار نفر گذشت
