عکس| طعنه تاجرنیا به مدیران قبلی استقلال بر سر قهرمانی!

عکس| طعنه تاجرنیا به مدیران قبلی استقلال بر سر قهرمانی!

بحث معرفی استقلال به عنوان قهرمان لیگ نیمه‌تمام، از اختلاف میان باشگاه و فدراسیون فراتر رفته و حالا با اظهارات متناقض علی تاجرنیا و سخنگوی فدراسیون فوتبال، به تقابل مدیران فعلی و سابق آبی‌ها رسیده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ استقلال در زمان توقف لیگ بیست‌وپنجم با دو امتیاز اختلاف نسبت به سپاهان و تراکتور در صدر جدول قرار داشت. پس از تصمیم فدراسیون برای نیمه‌تمام ماندن مسابقات، مدیران آبی‌ها خواستار معرفی رسمی تیمشان به عنوان قهرمان شدند و استدلال کردند همان جدولی که مبنای تعیین نمایندگان آسیایی قرار گرفته، باید برای مشخص کردن قهرمان نیز اعتبار داشته باشد.

به نقل از ورزش سه، در روزهای اخیر برخی اخبار از رد شدن این درخواست در جلسه هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال حکایت داشت. تاجرنیا نیز مدعی شد حتی تعدادی از چهره‌های استقلالی حاضر در هیئت‌رئیسه با قهرمانی آبی‌ها مخالفت کرده‌اند و اختلافات شخصی خود با مدیریت فعلی باشگاه را در تصمیم‌گیری دخالت داده‌اند.
امیرمهدی علوی، سخنگوی فدراسیون فوتبال، امروز روایت متفاوتی ارائه کرد. او تأکید کرد در جلسه روز شنبه هیئت‌رئیسه اساساً موضوع اهدای جام به استقلال مطرح نشده است. علوی گفت: «هیچ صحبتی در مورد اهدای جام قهرمانی به استقلال انجام نشد. اساساً موضوع قهرمانی استقلال مطرح نشد که کسی بخواهد با آن مخالفت کند.»

این توضیح، ادعای مخالفت اعضای هیئت‌رئیسه را با پرسش مهمی روبه‌رو می‌کند. اگر موضوع قهرمانی استقلال در دستور جلسه نبوده و رأی‌گیری یا گفت‌وگویی درباره آن انجام نشده، مشخص نیست روایت مخالفت برخی اعضا بر پایه کدام جلسه یا مذاکره مطرح شده است.

با وجود توضیحات سخنگوی فدراسیون، تاجرنیا دقایقی پیش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بعضی‌ها تا وقتی مسئولیت داشتند، از نام استقلال اعتبار می‌گرفتند، اما امروز نمک‌نشناسی می‌کنند و برای ضربه به یک مدیر، حاضرند به استقلال لطمه بزنند. این دیگر اختلاف مدیریتی نیست، فراموش کردن حرمت باشگاه است. شما کی فرصت کردید تا این حد اسیر کینه شوید؟ آسانی و قهرمانی هر دو مال باشگاهند.»

2508361

رئیس هیئت‌مدیره و سرپرست مدیرعاملی استقلال در این پیام نامی از فرد خاصی نبرد، اما اشاره او به مدیرانی که پیش‌تر در استقلال مسئولیت داشته‌اند و اکنون در جایگاه تصمیم‌گیری فوتبال ایران حضور دارند، نگاه‌ها را به سمت علی خطیر و حجت کریمی برده است. هر دو نفر سابقه مدیرعاملی استقلال را دارند و اکنون عضو هیئت‌رئیسه فدراسیون فوتبال هستند. خطیر به عنوان نماینده باشگاه‌ها و کریمی در جایگاه کارشناس به این هیئت راه یافته‌اند.

فریده شجاعی نیز از چهره‌های نزدیک به استقلال و نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال است، اما لحن پیام تاجرنیا و اشاره مستقیم به اختلاف با «یک مدیر»، احتمال هدف قرار گرفتن دو مدیرعامل سابق را بیشتر کرده است.

باشگاه استقلال پیش‌تر از انجام مکاتبات رسمی، آماده‌سازی مستندات حقوقی و احتمال مراجعه به مراجع بین‌المللی خبر داده بود. تاجرنیا همچنین اعلام کرده بود تصمیم درباره قهرمان باید بر پایه جدول رسمی زمان توقف لیگ و نتایج محقق‌شده گرفته شود، نه احتمالات مربوط به مسابقات برگزارنشده.

257 251

کد مطلب 2252549

  • طلاین
  • عکس| طعنه تاجرنیا به مدیران قبلی استقلال بر سر قهرمانی!

    عکس| طعنه تاجرنیا به مدیران قبلی استقلال بر سر قهرمانی!

  • شروع طوفانی نساجی در پیش‌فصل

    شروع طوفانی نساجی در پیش‌فصل

  • توقف تراکتور مقابل گل‌گهر در دیدار تدارکاتی

    توقف تراکتور مقابل گل‌گهر در دیدار تدارکاتی

  • مالدینی نیامده رفت؛ بحران در ایتالیا

    مالدینی نیامده رفت؛ بحران در ایتالیا

  • ریخت و پاش عجیب پرسپولیس برای خرید لطیفی‌فر!

    ریخت و پاش عجیب پرسپولیس برای خرید لطیفی‌فر!

  • ریخت و پاش عجیب پرسپولیس برای خرید لطیفی‌فر!

    ریخت و پاش عجیب پرسپولیس برای خرید لطیفی‌فر!

  • ادعای عضو سابق هیات‌مدیره استقلال درباره آسانی

    ادعای عضو سابق هیات‌مدیره استقلال درباره آسانی

  • عکس | سرمربی زنان سپاهان در راه پرسپولیس!

    عکس | سرمربی زنان سپاهان در راه پرسپولیس!

  • مالدینی نیامده رفت؛ بحران در ایتالیا

    مالدینی نیامده رفت؛ بحران در ایتالیا

  • قانون جام‌جهانی به لیگ برتر رسید

    قانون جام‌جهانی به لیگ برتر رسید