ممنوعیت ورود تورهای طبیعت‌گردی به زیستگاه گوزن‌های قرمز گلستان

ممنوعیت ورود تورهای طبیعت‌گردی به زیستگاه گوزن‌های قرمز گلستان

گرگان-رئیس کل دادگستری گلستان با تأکید بر ضرورت صیانت از زیستگاه‌های حیات‌وحش، از ممنوعیت ورود تورهای طبیعت‌گردی به مناطق حفاظت‌شده استان در فصل گاوبانگی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود اسپانلو در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان، با اشاره به حساسیت مناطق حفاظت‌شده استان اظهار کرد: فعالیت تورهای طبیعت‌گردی در مناطق حفاظت‌شده باید تحت ضوابط قانونی انجام شود و در فصل گاوبانگی، ورود تورهای گردشگری و طبیعت‌گردی به زیستگاه گوزن‌های قرمز ممنوع است.

وی افزود: اداره کل حفاظت محیط زیست گلستان به‌عنوان متولی حفاظت از این مناطق، باید با جدیت از ورود تورهای گردشگری به زیستگاه گوزن‌های قرمز در جنگل‌های هیرکانی جلوگیری کند و دستگاه‌های مرتبط نیز در اجرای این ممنوعیت همکاری داشته باشند.

رئیس کل دادگستری گلستان فصل گاوبانگی را یکی از حساس‌ترین مقاطع زندگی گوزن‌های قرمز دانست و بیان کرد: در این دوره، هرگونه حضور و فعالیت انسانی در زیستگاه این گونه می‌تواند آرامش حیات‌وحش را مختل کرده و با ایجاد استرس، بر رفتارهای طبیعی و روند زادآوری آنها تأثیر منفی بگذارد.

اسپانلو با تأکید دوباره بر ممنوعیت حضور تورهای طبیعت‌گردی در این مناطق گفت: هیچ دستگاهی حق ندارد برای ورود تورهای طبیعت‌گردی به مناطق حفاظت‌شده و زیستگاه گوزن‌های قرمز در فصل گاوبانگی مجوز صادر کند.

وی خواستار نظارت جدی دستگاه‌های متولی بر اجرای این ممنوعیت شد و گفت: توسعه گردشگری نباید به قیمت آسیب به حیات‌وحش و تخریب زیستگاه‌های حساس تمام شود و لازم است فعالیت‌های گردشگری با رعایت الزامات حفاظتی و ملاحظات زیست‌محیطی دنبال شود.

تأکید بر حفظ استقلال و مدیریت یکپارچه پارک ملی گلستان

رئیس کل دادگستری گلستان در بخش دیگری از این دیدار، در پاسخ به درخواست اداره کل حفاظت محیط زیست استان درباره حمایت دستگاه قضایی از موضوع استقلال پارک ملی گلستان، اظهار کرد: حفظ استقلال و یکپارچگی این پارک از مسائل مهم استان در حوزه محیط زیست به شمار می‌رود.

اسپانلو افزود: پارک ملی گلستان به‌عنوان یکی از سرمایه‌های ارزشمند طبیعی کشور و ذخیره‌گاه زیست‌کره، نیازمند همکاری و همراهی همه دستگاه‌های مسئول برای حفاظت، تقویت مدیریت و صیانت از ظرفیت‌های طبیعی آن است.

وی تأکید کرد: نباید نگاه‌های محدود و بخشی بر تصمیم‌گیری‌های مرتبط با پارک ملی گلستان حاکم شود، بلکه همه دستگاه‌ها باید با رویکردی واحد، حفظ این سرمایه ملی و مدیریت یکپارچه آن را دنبال کنند.

پارک ملی گلستان از مهم‌ترین مناطق حفاظت‌شده کشور و زیستگاه مجموعه‌ای ارزشمند از گونه‌های جانوری و گیاهی است و نقش مهمی در حفظ تنوع زیستی و منابع طبیعی دارد. بر اساس ضوابط و مقررات مربوط به مناطق چهارگانه محیط زیست، مدیریت یکپارچه این مناطق با هدف ایجاد انسجام مدیریتی، صیانت از ارزش‌های طبیعی و جلوگیری از تصمیم‌گیری‌های بخشی دنبال می‌شود.

کد مطلب 6938434

  • مهلت ۵ روزه دادستانی برای ساماندهی وضعیت ۹ خانواده در گرگان

  • پرداخت ۳۴۵ میلیارد تومان تسهیلات به تعاونی‌های گلستان در سال ۱۴۰۴

  • یاران: محیط‌بانان در مناطق صعب‌العبور با امکانات محدود فعالیت می‌کنند

  • کیفرخواست پرونده «ترینوست» با ۷۴۲ شاکی صادر شد

  • اسپانلو: برخورد بدون اغماض با زمین‌خواری و فساد در گلستان

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • پایانه پرویزخان در پنج ماه ۶۶۷ هزار تن کالا جابه‌جا کرد

  • تشرف بیش از ۸۰ زائر اولی یزدی به حرم مطهر امام رضا(ع)

  • دشمن در برابر اتحاد ملت ایران شکست راهبردی خورد

  • غرق‌شدن جوان ۲۱ساله در سد «ایوشان»

  • وداع مردم میاندرود با پیکر شهید «امیرحسین سلیم‌زاده»

  • کاظمی: توافقات قضایی بریکس عملیاتی می‌شود؛ کاهش مشکلات وثیقه و کفالت

  • قایق موتوری واژگون شده در آب‌بندان الندان مجوز نداشت

  • صالحی: محموله ۲۰ کانتینری برنج وارداتی ظرف یک هفته ترخیص شود

  • پدر و دختر ۸ ماهه قربانی واژگونی در محور ساغند ـ چادرملو

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • صدای انفجار در دماوند؛ سپاه استان تهران علت را اعلام کرد

  • قیمت طلا، سکه و اونس امروز ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد

  • حمله به تاسیسات هسته‌ای اصفهان تکذیب شد

  • روایت مادری که آرزوی پسر چهار ساله‌اش را جدی نگرفت؛ «شهید می‌شوم»

  • دختر ۱۶ ساله مفقودشده در نسیم‌شهر پیدا شد

  • آدرس ۱۵ جایگاه منتخب بنزین آزاد به صورت شبانه‌روزی در مشهد اعلام شد

  • آیت الله غفوری و حبیبی ارتقای درجه فرمانده هوانیروز را تبریک گفتند

  • واژگونی کامیون روی ال۹۰ در آزادراه قزوین ـ زنجان؛ پدر و پسر جان باختند

  • رئیس پلیس راهور مشهد: تجمعات شبانه در پیاده‌روهای ایمن برگزار شود

  • پل «شهید ناصری» مشهد از امشب مسدود می شود

  • روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های ورزشی شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های اقتصادی شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵

  • بلکا
  • جراح بینی در تهران
  • لوازم تحریر
  • خرید طلای آب شده
  • قیمت موکت
  • تور کربلا
  • استند تسلیت
  • مداحی اربعین
  • دوربین مداربسته
  • مرجع پاسخ معتبر پزشکان
  • فروش مواد شیمیایی
  • قیمت ایمپلنت
  • قطعات لباسشویی
  • آموزشگاه تیزهوشان
  • بلیط هواپیما
  • نمایندگی بوش در تهران
  • آموزشگاه زبان ملل
  • قیمت و خرید سمعک نامرئی
  • مهرینو
  • تهران تایمز
  • روزنامه آگاه