وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح پروژه های آموزشی وارد اردبیل شد

وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح پروژه های آموزشی وارد اردبیل شد

وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح پروژه های آموزشی و بازدید از پیشرفت فیزیکی چند طرح آموزشی دیگر، با استقبال استاندار و مسئولان استانی وارد اردبیل شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه شهرستان نمین، کلنگ زنی استخر دانش‌آموزان شهرستان کوثر و بازدید از پیشرفت فیزیکی چند طرح آموزشی دیگر، با استقبال استاندار و مسئولان استانی وارد اردبیل شد، بازدید از دانشگاه فرهنگیان اردبیل، اردوگاه امام (ره) ، استخر دانش آموزی، سالن معلم شهرستان خلخال و مرکز رفاهی اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل از دیگر برنامه های سفر دو روزه کاظمی به استان اردبیل اعلام شده است.

همچنین وزیرآموزش و پرورش در جلسه شورای آموزش و پرورش استان اردبیل شرکت خواهد کرد و نتایج بازدیدها و برنامه های سفر، جمعبندی و ارایه خواهد شد.

گفتنی است، برابر اعلام اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل سرانه فضای آموزشی استان از میانگین کشوری پایین است اما احداث سه هزار و ۲۲۸ کلاس درس تا پایان برنامه هفتم توسعه در دستور کار مدیران مرتبط در استان قرار گرفته است و زمین برای احداث کلاس ها تامین می شود.

وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح پروژه های آموزشی وارد اردبیل شد

همچنین طبق اعلام اداره کل تجهیز و نوسازی مدارس استان اردبیل، این استان از نظر سرانه فضای آموزشی برای رسیدن به ۵.۲ دهم متر مربع میانگین کشوری، به یک هزار و ۱۴۰ کلاس درس نیاز دارد و برای این منظور، اقدامات لازم در استان شروع شده است.

کد مطلب 2252497

  • طلاین
  • وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح پروژه های آموزشی وارد اردبیل شد

    وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح پروژه های آموزشی وارد اردبیل شد

  • استاندار اردبیل: اشتراک تاریخی ایران و جمهوری آذربایجان زمینه‌ساز توسعه روابط اقتصادی است

    استاندار اردبیل: اشتراک تاریخی ایران و جمهوری آذربایجان زمینه‌ساز توسعه روابط اقتصادی است

  • رسانه‌ها باید اربعین را از «پوشش خبر» به «روایت جهانی» برسانند

    رسانه‌ها باید اربعین را از «پوشش خبر» به «روایت جهانی» برسانند

  • رسانه‌ها توسعه زیرساخت‌های راهبردی مرز مهران را مطالبه کنند

    رسانه‌ها توسعه زیرساخت‌های راهبردی مرز مهران را مطالبه کنند

  • استاندار اردبیل: بسترهای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در استان فراهم است

    استاندار اردبیل: بسترهای حضور سرمایه‌گذاران خارجی در استان فراهم است