چاک راسل درگذشت

چاک راسل درگذشت

چاک راسل، کارگردان و فیلمنامه‌نویس سرشناس هالیوود که با ساخت فیلم‌های پرفروشی چون «ماسک»، «کابوس در خیابان الم ۳» و «پادشاه عقرب» شناخته می‌شد در ۷۴ سالگی درگذشت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایسنا،چاک راسل، کارگردانی که به پیشرفت بازیگرانی چون جیم کری، کامرون دیاز و دواین جانسون به جمع چهره‌های مطرح هالیوود کمک کرد، در خانه خود در سن دیگو، کالیفرنیا درگذشت.
راسل در طول چند دهه فعالیت حرفه‌ای، چندین فیلم پرفروش را کارگردانی کرد، از جمله «کابوس در خیابان الم ۳: جنگجویان رؤیا»، «توده» و «ماسک» و در سال ۲۰۰۲، فیلم او «پادشاه عقرب» با بازی راک همراه بود.
چاک راسل، نخستین بار به عنوان تهیه‌کننده اجرایی در فیلم سال ۱۹۸۱ «شب جهنم» با بازی لیندا بلر وارد صنعت فیلم شد و سپس فیلمنامه «چشم‌انداز رویا» (۱۹۸۴) را نوشت.
به گزارش گاردین،‌ نخستین کارگردانی او با فیلم «کابوس در خیابان الم ۳: جنگجویان رویا» در سال ۱۹۸۷ بود که فیلمنامه آن را نیز نوشت. این فیلم پس از بازخوردهای متفاوت برای «کابوس در خیابان الم ۲: انتقام فردی» در سال ۱۹۸۵، به عنوان بازگشتی به فرم اصلی برای این سری فیلم ترسناک تحسین شد.
پس از بازسازی فیلم «توده» در سال ۱۹۸۸، راسل با فیلم «نقاب» در سال ۱۹۹۴ به اوج هالیوود رسید؛ فیلم پرفروشی که از جیم کری و کامرون دیاز ستارگان جهانی ساخت. فیلمی که نامزد جایزه اسکار در شاخه بهترین جلوه‌های ویژه شد.
«نقاب» در اصل به عنوان یک فیلم ترسناک ساخته شده بود. راسل در سال ۲۰۲۴ گفت: « شرکت نیو لاین سینما فیلم ترسناک تکان‌دهنده دیگری می‌خواست. یک کتاب کمیک از نقاب وجود داشت که کاملا ترسناک بود.»

در نهایت راسل در بحث با استودیو پیروز شد و فیلمی با بودجه تولید ۱۸ میلیون دلاری ساخت که بیش از ۳۵۰ میلیون دلار فروخت.
راسل پس از آن با آرنولد شوارتزنگر در فیلم اکشن «پاک‌کننده» (۱۹۹۶) و فیلم ترسناک «این کودک را دعا کنید» (۲۰۰۰) با بازی کیم بیسینگر و کریستینا ریچی کار کرد. در سال ۲۰۰۲، او کارگردانی «پادشاه عقرب» را بر عهده داشت که یک فیلم نسخه مستقل از مجموعه فیلم‌های ماجراجویی محبوب «مومیایی» می‌شد.
آخرین فیلم این کارگردان، «جادوگر» (۲۰۲۴) با بازی تونی کیتن بود که در واقع بازسازی فیلم ترسناکی با همین نام محصول ۱۹۸۶ بود.

۵۹۲۴۳

کد مطلب 2251266

  • طلاین
  • مستند«فرانکوفونیا » در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران

    مستند«فرانکوفونیا » در سینماتک موزه هنرهای معاصر تهران

  • چاک راسل درگذشت

    چاک راسل درگذشت

  • از همکاری با علی حاتمی و مهرجویی تا فتح گیشه سینمای ایران/  چرا هیچ‌کس نتوانست جای خالی «مرد هزار چهره» را پر کند؟

    از همکاری با علی حاتمی و مهرجویی تا فتح گیشه سینمای ایران/ چرا هیچ‌کس نتوانست جای خالی «مرد هزار چهره» را پر کند؟

  • اکبر عبدی فراتر از قاب تصویر، آکتورِ ماندگارِ صحنه تئاتر بود

    اکبر عبدی فراتر از قاب تصویر، آکتورِ ماندگارِ صحنه تئاتر بود

  • خانه و سازهایم در آتش سوخت/ یک سال است کسب و کاری ندارم...

    خانه و سازهایم در آتش سوخت/ یک سال است کسب و کاری ندارم…

  • برای اکبر عبدی؛ مارادونای سینمای ایران

    برای اکبر عبدی؛ مارادونای سینمای ایران

  • روایت کاربران از اکبر عبدی؛ نابغه‌ای که به حافظه جمعی ایرانیان پیوست/ وقتی «توقیف آدم‌برفی» و «مقایسه با انتظامی» توییتر را داغ کرد+توییت‌ها

    روایت کاربران از اکبر عبدی؛ نابغه‌ای که به حافظه جمعی ایرانیان پیوست/ وقتی «توقیف آدم‌برفی» و «مقایسه با انتظامی» توییتر را داغ کرد+توییت‌ها

  • پیام تسلیت مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی برای درگذشت اکبر عبدی

    پیام تسلیت مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی برای درگذشت اکبر عبدی

  • نظر اکبر عبدی درباره مرگ و نوشته‌ سنگ قبرش

    نظر اکبر عبدی درباره مرگ و نوشته‌ سنگ قبرش

  • ادغام ۱۱۰ میلیارد دلاری پارامونت و وارنر دیسکاوری به بن‌بست حقوقی خورد

    ادغام ۱۱۰ میلیارد دلاری پارامونت و وارنر دیسکاوری به بن‌بست حقوقی خورد