یک حادثه امنیتی در دریای سرخ که به نظر میرسد در راستای تصمیم ممنوعیت کشتیرانی برای عربستان است، گزارش شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو نفتکش حامل نفت خام عربستان سعودی به دلیل محاصره دریایی اعمال شده توسط نیروهای یمنی در دریای سرخ بازگشتند و به سمت کانال سوئز حرکت کردند.
بنابر روایت ایسنا، برخی منابع گفتند یمن مانع عبور دو نفتکش سعودی از دریای سرخ شد و آنها را مجبور به عقب نشینی به سمت کانال سوئز کرد.
نیروی دریایی یمن روز سهشنبه همزمان با آغاز محاصره دریایی علیه عربستان، بازرسی کشتیهایی را که از تنگه باب المندب عبور میکنند، آغاز کرد.
نیروی دریایی یمن همچنین روز سهشنبه همزمان با آغاز اجرای مرحله اول محاصره دریایی، پیامهای جدیدی را به عربستان سعودی ارسال کرد.
رویترز به نقل از منابعی گزارش داد که مرکز هماهنگی عملیات بشردوستانه مستقر در صنعا پیامهایی را به شرکتهای کشتیرانی ارسال کرده و تمهیدات لازم برای عبور از این تنگه حیاتی در خلیج فارس را تشریح کرده است.
همچنین محمد القادری، فرمانده نیروهای دفاع ساحلی یمن اعلام کرد: تصمیم ممنوعیت کشتیرانی برای دشمن سعودی بلافاصله از بعد از ظهر دوشنبه به اجرا درآمد. ما از توانایی رزمی دریایی برای اجرای این تصمیم و جلوگیری از عبور کشتیهای عربستان از دریاهای سرخ و عرب برخورداریم مثل همان کاری که با دشمن صهیونیستی کردیم.
طبق گزارش المسیره، وی گفت: یمن به یک قدرت منطقهای قدرتمند تبدیل شده است و دارای قابلیتهای نظامی است که آن را قادر میسازد معادلات جدید بازدارندگی را تحمیل کند. عربستان تنها با دو گزینه روبهرو است: یا محاصره را لغو کند و مداخله خود را متوقف کند یا به تشدید اوضاع ادامه دهد؛ اقدامی که هزینه سنگینی خواهد داشت.
۲۱۹
کد مطلب 2249636
-
کاخ سفید ترامپ یک بنگاه معاملات عظیم است
-
دموکراتهای آمریکا: اپستین برای دولتهای خارجی لابی میکرد
-
۲ نفتکش سعودی مجبور به تغییر مسیر در دریای سرخ شدند
-
مرشایمر: ایران قدرت نظامی خود را حفظ کرده/ نتیجه جنگ شکست آمریکاست
-
هشدار تهران به بلغارستان: مبادا همدست متجاوزان و جنایتکاران شوید
-
اعتراض تهران به رفتار نامتعارف دو دیپلمات فرانسوی / عراقچی: پاریس از تکرار چنین اقداماتی جلوگیری کند / انسداد تنگه هرمز نتیجه اقدامهای آمریکا است
-
ترامپ: ۲۰ تا ۲۵ سال طول میکشد تا ایران خودش را بازسازی کند / به تاسیسات هستهای ایران حمله میکنیم
-
هشدار سناتور آمریکایی: ترامپ زودتر از ایران مجبور به عقبنشینی خواهد شد
-
پاداش میزبانی از نظامیان آمریکایی برای کویت
-
مرشایمر: ایران قدرت نظامی خود را حفظ کرده/ نتیجه جنگ شکست آمریکاست
