یک تغییر مهم در رقم حقوق بازنشستگان/ نحوه اعمال فوق‌العاده خاص سال ۱۴۰۵ اعلام شد

یک تغییر مهم در رقم حقوق بازنشستگان/ نحوه اعمال فوق‌العاده خاص سال ۱۴۰۵ اعلام شد

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری از ابلاغ دستورالعملی برای اعمال فوق‌العاده خاص سال ۱۴۰۵ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمد سلیمانی، مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری، از ابلاغ دستورالعمل نحوه اعمال فوق‌العاده خاص سال ۱۴۰۵ در احکام بازنشستگی بازنشستگان امسال خبر داد و اظهار کرد: در راستای اجرای صحیح مقررات و ایجاد وحدت رویه در محاسبه حقوق بازنشستگان، ستون «فوق‌العاده خاص ۱۴۰۵» با مبلغ ثابت ۳۰ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۶۰۰ ریال از تاریخ اول فروردین‌ماه ۱۴۰۵ برای تمامی نظام‌های پرداخت در سامانه احکام صندوق تعریف شده است.

تسنیم نوشت: وی افزود: بر اساس این ابلاغیه، صرفاً برای تمامی بازنشستگان سال ۱۴۰۵، چنانچه تأثیر فوق‌العاده خاص در محاسبه معدل حقوق بازنشستگی کمتر از ۲۷ میلیون و ۵۴۰ هزار ریال باشد، مابه‌التفاوت آن تا سقف تعیین‌شده به حقوق بازنشستگی افراد اضافه خواهد شد.

سلیمانی تصریح کرد: در اجرای این دستورالعمل، واحدهای ذی‌ربط موظف شدند احکام بازنشستگی مشمولان را بر مبنای این ضوابط اصلاح و صادر کنند تا حقوق بازنشستگان مطابق مقررات و با رعایت حداقل میزان تأثیر فوق‌العاده خاص محاسبه و پرداخت شود.

مدیرکل امور فنی صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: هدف از این اقدام، اجرای دقیق قوانین، یکسان‌سازی فرآیند محاسبات در تمامی نظام‌های پرداخت و صیانت از حقوق بازنشستگان سال ۱۴۰۵ است.

۲۲۳۲۲۵

کد مطلب 2249580

  • طلاین
  • افت ۲۵ درصدی قیمت حبوبات در بنکداری/ فروشگاه‌ها هنوز گران می‌فروشند

    افت ۲۵ درصدی قیمت حبوبات در بنکداری/ فروشگاه‌ها هنوز گران می‌فروشند

  • قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۳۰ تیر ۱۴۰۵/ ران و سینه مرغ کیلویی چند شد؟ + جدول

    قیمت جدید گوشت مرغ امروز ۳۰ تیر ۱۴۰۵/ ران و سینه مرغ کیلویی چند شد؟ + جدول

  • شرط پایان خاموشی‌ها اعلام شد/ این‌گونه مصرف برق نصف می‌شود

    شرط پایان خاموشی‌ها اعلام شد/ این‌گونه مصرف برق نصف می‌شود

  • تامین مالی صنعت برق با روش‌های سنتی دیگر پاسخگو نیست/ ضرورت اعتبارسنجی تخصصی فعالان انرژی

    تامین مالی صنعت برق با روش‌های سنتی دیگر پاسخگو نیست/ ضرورت اعتبارسنجی تخصصی فعالان انرژی

  • خبر مهم برای متقاضیان مسکن اجازه‌ای/ ثبت‌نام مرحله جدید مسکن استیجاری آغاز شد

    خبر مهم برای متقاضیان مسکن اجازه‌ای/ ثبت‌نام مرحله جدید مسکن استیجاری آغاز شد

  • توقف ناگهانی پروازهای ریاض و دبی/ ماجرا چیست؟

    توقف ناگهانی پروازهای ریاض و دبی/ ماجرا چیست؟

  • شرط پایان خاموشی‌ها اعلام شد/ این‌گونه مصرف برق نصف می‌شود

    شرط پایان خاموشی‌ها اعلام شد/ این‌گونه مصرف برق نصف می‌شود