ببینید | افشاگری فردوسی‌پور درباره اقدام قلعه‌نویی در زمان جنگ؛ عادل جواب تهدیدات را با مشت کوبنده داد!

عادل فردوسی‌پور در ویژه‌برنامه جام جهانی ۲۰۲۶ در بخشی از صحبت‌های اخیر خود، به اقدام امیر قلعه‌نویی در روزهای جنگ اشاره کرد و ضمن روایت جزئیاتی از آن، به برخی انتقادها و حواشی اخیر نیز واکنش نشان داد. منبع: آخرین خبر

265 33

کد مطلب 2248902

• ببینید | افشاگری فردوسی‌پور درباره اقدام قلعه‌نویی در زمان جنگ؛ عادل جواب تهدیدات را با مشت کوبنده داد!

ببینید | افشاگری فردوسی‌پور درباره اقدام قلعه‌نویی در زمان جنگ؛ عادل جواب تهدیدات را با مشت کوبنده داد!

• ببینید | خاطره ایمان صفا از تنبیه شوکه‌کننده معلم مدرسه‌اش

ببینید | خاطره ایمان صفا از تنبیه شوکه‌کننده معلم مدرسه‌اش

• ببینید | ادعای وزیر خارجه آمریکا: من واقعاً فکر می‌کنم که جهان به نقطه‌ای رسیده است که روشن شده ایران، می‌خواهد تنگه‌ها را کنترل کند!

ببینید | ادعای وزیر خارجه آمریکا: من واقعاً فکر می‌کنم که جهان به نقطه‌ای رسیده است که روشن شده ایران، می‌خواهد تنگه‌ها را کنترل کند!

• ببینید | اژه‌ای: منافقین و نفوذی‌ها دنبال سرگرم کردن مردم به مسائل دست چندم هستند

ببینید | اژه‌ای: منافقین و نفوذی‌ها دنبال سرگرم کردن مردم به مسائل دست چندم هستند

• ببینید |  کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک: مرکز فرماندهی اصلی ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس هدف قرار گرفته و از کار افتاده است

ببینید | کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک: مرکز فرماندهی اصلی ناوگان پنجم آمریکا در خلیج فارس هدف قرار گرفته و از کار افتاده است

• ببینید | واکنش تند میثاقی به استوری‌های غیرصمیمانه درباره میناب؛ هدف این جمله‌ها که بود؟

ببینید | واکنش تند میثاقی به استوری‌های غیرصمیمانه درباره میناب؛ هدف این جمله‌ها که بود؟

• ببینید | آرزوی تلخ حمید لولایی برای آخرین روزهای زندگی‌اش

ببینید | آرزوی تلخ حمید لولایی برای آخرین روزهای زندگی‌اش

• ببینید | اهتزاز پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا

ببینید | اهتزاز پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا

• ببینید | جشن پیروزی تیم ملی اسپانیا توسط هزاران هوادار اسپانیایی در مرکز مادرید

ببینید | جشن پیروزی تیم ملی اسپانیا توسط هزاران هوادار اسپانیایی در مرکز مادرید

• ببینید | پاسخ بقایی به احتمال دوباره مذاکرات و گنجاندن شروط جدید از سمت ایران

ببینید | پاسخ بقایی به احتمال دوباره مذاکرات و گنجاندن شروط جدید از سمت ایران